VOZNI PARK

taxi prevozi vozni park

Ponujamo več kot 100 klimatiziranih vozil, ki niso starejša od 10 let. Vsa naša vozila so tehnično pregledana in redno vzdrževana. V primeru nesreče imamo urejeno nezgodno zavarovanje potnikov in prtljage. Izmed pestrega izbora različnih znamk si lahko izberete bodisi navadno osebno vozilo, karavana, luksuzno vozilo, enoprostorno vozilo za 5 ali 6 oseb, kombije za 7 ali 8 oseb, nudimo pa tudi avtobusne prevoze (mini ali velik bus). Omogočamo prevoze manjših in večjih skupin (do 800 oseb hkrati), ter za vas lahko poskrbimo za celotno organizacijo prevozov za različne seminarje, kongrese, konference,...Vozimo po Sloveniji in tujini in ponujamo izlete in oglede slovenskih biserov (voznik – vodič).

Lahko si izberete vozilo za navadne, poslovne ali luksuzne prevoze (voznik v obleki s kravato). Vkolikor se želite izogniti visokim kaznim za vinjene voznike pa nudimo tudi prevoz vas in vašega vozila na dom.

Luksuzna vozila

Audi A6

Audi A6

BMW 5

Mercedes E

Mercedes E

Mercedes E

Mercedes E

Osebna vozila

Citroen C

Peugeot 301

Peugeot 301

Škoda Rapid

Toyota Prius

Karavani

Renault Clio Wag.

Renault Laguna wag.

Škoda Otavia wag.

VW Golf wag.

VW Passat wag.

VW Passat Wag.

VW Passat Wag.

VW Passat Wag.

VW Passat Wag.

VW Passat Wag.

VW Passat Wag.

Enoprostorna vozila

Ford c-max grand

Opel Zafira 6+1

Opel Zafira 6+1

Renault Scenic

Renault Scenic

Seat Alhambra

VW Sharan 6+1

Kombi

Opel Vivaro + 8+1

Opel Vivaro 8+1

Opel Vivaro 8+1

Opel VIVARO 8+1

Opel VIVARO 8+1

SHUTTLE LAGUNA

SHUTTLE LAGUNA

NAROČI TAXI

Prišlo je do napake.

Prevoz lahko sedaj naročite tudi preko spodnjega e-obrazca. Taxi vam bomo poslali ob dogovorjenem času. V kolikor ste vpisali mobilno telefonsko številko prejmete še potrditveno sms sporočilo.

Ime in priimek:
Telefonska št.:
Štart relacije:
Cilj relacije:
Čas prevzema *:
Število oseb:
Način plačila
Opombe:

* Vnesite datum in čas prevzema potnikov.

ODDAJ NAROČILO

Naročite taksi preko osebnega telefona - z enim klikom

img Kot prvi v Sloveniji vam nudimo android aplikacijo, preko katere lahko pokličete ali enostavno naročite taksi z enim klikom. Aplikacija iskorišča prednosti sodobnih tehnologij 3G in GPS lociranja. PRENESI APLIKACIJO

NAJDENI PREDMETI

Predmetki, ki ste jih pozabili v našem taksiju:

• trenutno ni najdenih predmetov

V kolikor v zgornjem seznamu zasledite predmet, ki bi lahko bil vaš, nas pokličite na eno od naših telefonskih številk ali pa nam pišite na elektronski naslov taxi.laguna@siol.net.

POVEZAVE

Sledite nam na facebook-u
Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. SPREJMI ZAVRNI